HWH Europe
HWH Europe Leveling and room extension systems
 
NL EN
 

Waterpassystemen

Systeem HWH110: dit is een mechanisch systeem die werkt door vier individuele handels te bedienen. Elke handel bedient direct een krik. Door het geïntegreerde waterpas systeem wordt door middel van gele lampjes aangegeven welke krikken geheven moeten worden.Als alle gele lampjes uit zijn staat het voertuig waterpas.

HWH Europe Waterpassysteem HWH110


Systeem HWH225: dit systeem werkt mechanisch door met de joystick de krikken aan te sturen. Het systeem heeft een geïntegreerde waterpas en het unieke BI-AXIS© systeem zorgt ervoor dat het systeem per twee krikken aangestuurd wordt, om het torderen van het chassis te minimaliseren. Doormiddel van gele lampjes op het display wordt er aangegeven welke kant(en) geheven moet(en) worden. Als alle gele lampjes uit zijn staat het voertuig waterpas.

HWH Europe Waterpassysteem HWH225


Systeem HWH625: dit systeem is volledig automatisch en is voorzien van klapkrikken voor lage chassis en maakt ook gebruik van het BI-AXIS© systeem. De krikken worden verticaal gezet door één druk op de knop. Daarna kan men zelf beslissen of het waterpas zetten automatisch wordt gedaan door nog een keer op dezelfde knop te drukken. De automatische functie zoekt zelf de snelste en makkelijkste manier om het voertuig waterpas te zetten met alle vier de krikken stevig aan de grond. Als men liever de krikken zelf aanstuurt kan men met de pijl toetsen de krikken direct aansturen en gebruik maken van de geïntegreerde waterpas systeem. Met één druk op de knop kunnen de krikken snel ingetrokken worden in de horizontale positie.

HWH Europe Waterpassysteem HWH625


Systeem HWH625 one-touch: dit is een volledig automatisch systeem voorzien van rechte krikken en maakt ook gebruik van het BI-AXIS© systeem. Met één druk op de knop zorgt het systeem ervoor dat uw voertuig op de makkelijkste en snelste manier waterpas staat met alle vier de krikken stevig aan de grond. Men kan ook direct de krikken aansturen door de pijl toetsen te bedienen. Met één druk op de knop worden alle krikken weer ingetrokken om het voertuig rijklaar te maken.

HWH Europe Waterpassysteem HWH625 one touch